C S I L L A G K R I S T Á L Y

Útkereső - nem emberi testben élő lények vagyunk spirituális lelki tapasztalatokkal, hanem sokkal inkább spirituális lények emberi testben és emberi tapasztalatokkal

Nem árt, ha tisztában vagyunk testünk energetikai rendszerével, így egy kicsit jobban megérthetjük, miért befolyásolja annyi minden az életünket.


Testünknek van külső és belső energetikai rendszere. A belső rendszer a Lélek és a hozzá tartozó 5 réteg.A külső rendszer a 12 főcsakra: 7 testen belül, 5 testen kívül.

                                    kep2.jpg


BELSŐ ENERGETIKAI RENDSZERÜNK


A Lélek független az anyagi világtól,örök és változatlan. A szívben lakozik,5 réteg fedi be:

1. Alkalmi vagy boldogság test

Ez a legfinomabb réteg,ez áll a legközelebb a lélekhez.Ebben a testben van lejegyezve minden cselekedet,szó,gondolat és tapasztalat amelyeken a lélek átesett a különböző földi inkarnációk során.

Hogyan lehet tisztítani?

Felismerjük azt,hogy egyek vagyunk a Teremtővel a Teremtő részei vagyunk és ezáltal a Teremtő bennünk van.


2. Szellemi test

Tiszta intelligenciának is hívjuk,ami nem más,mint a velünk született képesség,amellyel képesek vagyunk különbséget tenni az igaz és halhatatlan Én és az Egó között.Feladata,hogy figyelje a tudatot.

E két réteg a halálunk után is a lélekkel marad és minden további inkarnáció alatt is, amíg el nem érjük a Moksha állapotot,ami nem más,mint amikor kikerül a lélek a születés és a halál körforgásából.

Hogyan lehet tisztítani?

Egy életformán,a realitáson való elmélkedés.A valóság és a benyomások közötti különbségek feltárása a feladata ennek a testnek.


3. Érzelmi vagy mentális test

Központja a napfonat csakra.Mindig ki van szolgáltatva a külső és belső változásoknak.Az elme vagy Ego jellemzője a ragaszkodás.Ellenérzet,szenvedés,fájdalom,öröm,boldogság,aggodalom,féltékenység,vágyak és minden egyéb emberi érzés.

Hogyan lehet tisztítani?

Olyan szent gondolatokkal és érzelmekkel ,mint pl. a szeretet, a másokkal való törődés,részvét.


4. Életenergia test

Alapvető energiaforrásunk,mely a pránát tartalmazza, ez a bioenergia átalakítható egyéb energiákká,melyek lehetővé teszik a mentális és pszichikai aktivitást.A halál után ismét beleolvad a központi energiatudatba.

Hogyan lehet tisztítani?

Állandó ritmikus légzéssel,mantrázással,szent hangok ismétlésével.


5. Fizikai test

A legsűrűbb.A halál után beleolvad a földbe,az egyéb testek és növények sejtjeibe épül be.

Hogyan lehet tisztítani?

Táplálkozás és jóga, amit  az egyén programja megkíván.


Külső energetikai rendszerünk

csakrakep2.jpg

Gyökér csakra : A fizikai világhoz kapcsolódó legalsó csakra,amely az aura étertest rétegéhez kapcsolódik.Négy szirma van,színe a vörös.

Szex csakra : Köldök alatt 3 ujjnyival,narancs színű és 6 szirma van.Aktiválja az ősi érzéseket,a lelkesedést.Az érzelmi test rétegéhez kapcsolódik az aurában.

Napfonati csakra : A köldök magasságában található,sárga színű,10 szirma van.Aktiválja a tapasztalatból szerzett bölcsességet,a személyiség kibontakozását.Az aura mentális rétegéhez kapcsolódik.Az alsó három csakra szoros kapcsolatban vannak a látható fizikai testünkkel.

Szív csakra : A szív magasságában található.Zöld színű,gyerekeknél rózsaszín,12 szirma van.Aktiválja a szeretetet,az együttérzést,az odaadást és az önzetlenséget.Auránk asztrális rétegéhez kötődik,összekötő a fizikai és szellemi szintek között.

Torok csakra : A gégefő és a torokárok között található.16 szirma van,3 színű kék,elöl világos.Aktiválja a kommunikációt,a kreativitást és a függetlenséget.Az éteri minta rétege.Ez a szint nem anyagi.Az étertest eredeti tervét tartalmazza.Betegségek,torzulások során ezt a réteget kell javítani,hogy innen lefelé átadódhasson a tiszta információ a fizikai testnek.

Harmadik szem : A homlokon található középen,96 szirmú,indigó színű.Aktiválja a megérző képességet,az akaraterőt, és a megismerést.A mennyei testhez kapcsolódik.A mennyei testünk segítségével meditáció közben képesek vagyunk kapcsolatot teremteni a felsőbb Énünkkel.

Korona csakra : A fejtetőn középen található.972 szirmú lótusz virág.Ezüstös fehér,de igazából szivárvány színű,mert megtalálható benne az összes csakra színe.Aktiválja az öntudatot,és a belső látást. A keterikus szinttel van kapcsolatban.Ha valaki erre a szintre emeli tudatát,tudatára ébred,hogy egyek vagyunk a Teremtővel.Egy nagy aranyló tojáshéjhoz hasonló képződmény,amely elképzelhetetlenül magas frekvencián rezeg.

8. csakra : A felső Énünkhöz csatlakozik,a legtisztább tudat.Ő fent marad a halál után hozzá térünk vissza de segíti földi inkarnációnkat a tudásával.

9. csakra : az Akashához csatlakozik

10. csakra : a naprendszerhez cstlakozik

11. csakra : galaxisunkhoz csatlakozik

12. csakra : a világegyetem egy pontjához csatlakozik.

Csakra rendszerünket megszemlélve tisztán látszik,hogy nem csak úgy vagyunk a világban,hanem annak része vagyunk,össze vagyunk kapcsolódva mindennel,tehát mind egyek vagyunk.

És azt tudtátok,hogy nekünk magyarokanak van egy különleges csakránk,melyet nem lehet mesterségesen aktiválni,mert angyalok őrzik?

Neve: SEWAJA csakra

Mi magyarok birtokoljuk azt az eredet energiát, ami a Föld terve. Azt az eredet energiát, ami tervezéskor az egész Föld életének, benépesítésének, feladatának megtervezésekor el lett fogadva, jóvá lett hagyva. A magyarok azok, akik ezt a tudást, ezt a tervet őrzik magukban. Egészen pontosan MI testesítjük meg a földi lények között azt az energiát, azt az energia mintát, mint amit  a Sewaja csakra tárol. A Föld Lényének esszenciáját őrizzük.Erről bővebben az üzenet a magyaroknak menüpont alatt olvashatsz!


Földünk csakrái:

Gaia Földanya is rendelkezik energia központokkal.

Gyökér csakra: Jreuzsálem

Szex csakra: Andok

Napfonat: Ausztrália

Szív csakra: Magyarország

Torok csakra: India

Harmadik szem: Bermuda

Korona csakra: Tibet


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 71
Heti: 19
Havi: 637
Össz.: 106 194

Látogatottság növelés
Oldal: Energetikai rendszerünk
C S I L L A G K R I S T Á L Y - © 2008 - 2018 - csillagkristaly.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kristályok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »