C S I L L A G K R I S T Á L Y

Útkereső - nem emberi testben élő lények vagyunk spirituális lelki tapasztalatokkal, hanem sokkal inkább spirituális lények emberi testben és emberi tapasztalatokkal

2012.09.20. Új menüpontunk van, mely arra hivatott, hogy olyan zenéket, filmeket, videókat nézzetek vagy hallgassatok meg, melyek segítenek az előrehaladásban... Jó böngészést! :)  Segítő linkek


2011.12.14. A Gayatri mantráról ITT.
2011.11.29. Elindítottam a webáruházamat! Klikk Ide!


2011.10.26.

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Elindítok nemsokára egy webáruházat, melyben a természetes és környezetbarát tudatosságot szeretném népszerűsíteni. Termékeim kizárólag természetes kozmetikumok és tisztítószerek lesznek, melyekkel nem szennyezzük sem környezetünket, sem önmagunkat. Tervezem majd természetes gyógytermékek árusítását is, felhasználva a természetgyógyászatot, energiagyógyászatot.

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy írjátok meg, nektek milyen igényeitek lennének ezzel kapcsolatban. Biztos ti is odafigyeltek, mikor vásároltok, hogy mi van a flakonban, vagy abban amit megveszel, de a legtöbb kereskedésben kapható termékek egyáltalán nem tartalmaznak természetes anyagokat a vízen kívül, csak kemikáliákat, amit aztán nagyon drágán meg is vehetünk.

Öntene valaki a hajára fagyállót!Nem.Pedig ezt tesszük,mikor samponnal mosunk hajat.A webáruházban majd ezekre is kitérek,melyik kémiai összetevő mit is jelent valójában.

Van megoldás arra, hogy a fürdőszobákból és a konyhákból kikerüljenek a vegyszerek és semmivel nem csökkenti a pénztárcánk mértét.Sőt!

Kérlek benneteket, írjátok meg, mit látnátok a virtuális polcaimon szívesen! Egyelőre csak tisztítószerekben és kozmetikumokban gondolkodom, de mindenféle igényt számba veszek és ez alapján alakítom webboltom profilját. Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv! Edina2011.09.30.

EMSZIL, az újenergiás terápia az EMSZIL menüpontban.2011.09.13.

Gyógyító nap Szigethalmon

Várhatóan októbertől ingyenes gyógyító napot szeretnék tartani a szigethalmi Művelődési házban. Várom azok jelentkezését

- akik Reiki, Prana nadi vagy egyéb energia közvetítésére képesek és szeretnének gyakorolni, tapasztalatot gyűjteni,

-illetve akik szeretnék megtapasztalni a kézrátétes gyógyítás hatásait, szeretnének gyógyulni.

A Reiki ősi gyógymód. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élőlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba.

Életfolyamatainkat pozitívan támogatja. Mindenki egyéni igényeinek megfelel. Nagymértékben támogatja a személyiség fejlődésének teljes folyamatát. Jelentősen enyhíti a fájdalmat. Meggyorsítja az emberi szervezet regenerációs képességét, segíti a gyógyulási folyamatokat.

Ahhoz, hogy elindítsam a gyógyító napokat, szükségem van a jelentkezők létszámára, ezért ha valaki részt szeretne venni ezeken a napokon, kérem, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 06 20 424 9853 Papp Edina2011.09.02. Elindítottam a blogomat. Elérhető a BLOG menüpontban.2011.08.20. Új menüpont a Szent Koronáról


2011.08.19.

Új menüpont: Üzenet a magyar Shaumbráknak Tobias-tól


(KIK IS A SHAUMBRÁK? A shaumbrák a tudatváltás első hullámához tartoznak. A shaumbra szó egy "családi" gyűjtőnevet jelent. Magyarul értelmezve: lények, akik önként vállalva, emberként elsőként végigmennek a duális erők-energiák egyesítésén önmagukkal kezdve. Ez a folyamat független a vallási, politikai, földrajzi, népi vagy éppen spirituális hovatartozástól. Az egyéni döntéssel - a dualitásból való kilépés szándékával - megindul a saját eddigi életük gyökeres változása, és újjáteremtése.)      2011.08.18.


 ÉRDEKESSÉGEK MENÜPONTBAN ÉRDEKES KÍSÉRLETEKRŐL OLVASHATSZ


cooltext550913553.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 71
Heti: 15
Havi: 633
Össz.: 106 190

Látogatottság növelés
Oldal: Újdonságok az oldalon
C S I L L A G K R I S T Á L Y - © 2008 - 2018 - csillagkristaly.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kristályok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »