C S I L L A G K R I S T Á L Y

Útkereső - nem emberi testben élő lények vagyunk spirituális lelki tapasztalatokkal, hanem sokkal inkább spirituális lények emberi testben és emberi tapasztalatokkal


konyv.jpg


A Szellemi törvények a következőek, melyek igazságához ragaszkodva a Föld életenergiája tökéletesen igazodik az Élethez.

1. Egység. Minden Ember Egy közös tudat, melynek a gyökerei a Földből veszik a tiszta életenergiáit, és az Élet Teremtésének képességét, ágai pedig az Istentől való tiszta szellemi Forrás Igazságát adják az Élet Teremtéséhez.

2. Bölcsesség. Az Egység középpontjában megszülető ember tudja, hogy Mindenek benne rejlenek, és ez a kútfő számára tökéletesen elég, hogy az Életét harmóniában élje meg önmagával és minden emberrel itt a középső világban.

3. Béke. Az Ember ki a Föld és az Ég gyermeke, hisz szüleiben, mindkettőjük Rendjét megtanulva egyensúlyba helyezi önmagában, és tiszteli a tőlük kapott Tudást. Ezzel szívében Béke támad, hisz biztosan tudja, hogy tőlük rossz tanítást nem kaphatott.

4. Tisztelet. Tiszteld a Föld Kincseit, az Ég Kincseit, s Önmagad Kincseit. A Tisztelet figyelmet ébreszt benned, hogy meghalljad az üzeneteket és lássad a jeleket, melyek vezetnek téged egész életed folyamán. S tiszteled önmagad, akkor minden kincsed feltárod, hogy másoknak adhass jeleket és üzeneteket, melyet az Ég és a Föld rajtad keresztül közvetít.

5. Elfogadás. Ha magadban megbízol, mert tudod, hogy benned Rend van, akkor másokban is megbízol, hiszen tudod, hogy ők is Rendbe kerülnek, ha megérzik belőled. A Kiegyensúlyozódás Rendje ez. Amit tovább adsz, azt kapod vissza te is. Ha te Rendet adsz, azt kapod vissza, és nyitott szívvel tudsz elé állni.

6. Megbocsátás. Érteni 3 szinten a létezést, ez a megbocsátás alapja. A középső világban tudatosan tudni, hogy az eltolódás okozza a zavarokat, az indulatokat, azt kiegyensúlyozni az önátadás energiáival, ez a megbocsájtás. Minden belőled kiáradó levegővel adj megbocsájtást minden létező felé, s a beszívott levegővel kérj megbocsájtást a magad vakságára és süketségére.

7. Szerelem. A tiszta szenvedély az Élet iránt a Szerelem értésének kulcsa. Meglátni és megérezni a középső világ burjánzó szépségét, melynél szebb még nem teremtődött Ég és Föld szerelméből. Csak az egyik szenvedélytelen, csak a másik tisztátalan. A Szerelmetes Szerelem Élettel átitatott tiszta Fény, melynek az Ember a befogadója és továbbadója.

8. Bőség. Ha mindezt értettétek, és törekedtek rá, akkor kinyílik Ég és Föld bőség szaruja, és áradni kezd felétek a bőség mind szellemi, mind anyagi szinten. Különben vagy egyik, vagy másik, vagy egymást oltják ki a megzavarodott ember tudatában, és megtagadásában.

9. Igazság. Minden Ember szívében ott lakozik Isten Igazága, az Élet Igazsága, mely maga a Teremtés, mely bőséget hoz Ég és Föld kincseiből.

10. Harmónia. A középső világ csak az alsó és a felső világ Rendjéből tud Életet teremteni. A két világ egyensúlya, maga az ember boldogsága.

11. Beteljesedés.


Forrás:www.tunderkert.eoldal.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 20
Heti: 156
Havi: 569
Össz.: 104 169

Látogatottság növelés
Oldal: Szellemi törvények
C S I L L A G K R I S T Á L Y - © 2008 - 2018 - csillagkristaly.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kristályok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »