C S I L L A G K R I S T Á L Y

Útkereső - nem emberi testben élő lények vagyunk spirituális lelki tapasztalatokkal, hanem sokkal inkább spirituális lények emberi testben és emberi tapasztalatokkal

AKUPRESSZÚRA


yin-yang_2.jpg

Hogy az akupresszúrában milyen energiák segítenek? Hát a csí, az életerő. Ideális esetben meridiánjainkban folytonosan áramlik, így tartva meg fizikai testünk egészségét. Amint valahol blokk képződik, elzáródik az útja és az elzáródás környékén, illetve a közeli szervek működésében  változás történik. Ez hosszabb távon, vagy akár azonnal is betegséget okozhat. Ha a csínek szabad utat biztosítunk, visszaáll a rend!

                                               3d86.gif

Az akupresszúra latin eredetű szó, a masszázs szinonímája.

Elmélete azonos az akupunktúráéval, csakhogy itt mechanikus ingerrel hatunk ugyanazokon a pontokon, amikbe az akupunktúra alkalmazásakor tűket szúrnak. Vagyis tű helyett masszírozunk.  

A nyomásinger a bőrből idegi közvetítéssel a gerincvelőbe jut, ahonnan összetett pályarendszereken keresztül fejti ki hatását. A bőrből a gerincvelőbe futó és a gerincvelőből a zsigerekhez induló idegek a grincvelői reflexív egy szakaszán együtt futnak. Ezt nevezzük együtthaladásos átadásnak, mely magyarázat lehet az akupresszúra gyógyító mechanizmusára.Amire nagyon jó az akupresszúra:

Gerinc bántalmak, lumbágó, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, szenvedély betegségektől való megszabadulás, allergia, ekcéma, hajhullás, testi fájdalmak, stresszoldás, fogyás, ödémáktól való megszabadulás, emésztési problémák, alvási problémák stb.

                                                  3d86.gif
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 71
Heti: 13
Havi: 631
Össz.: 106 188

Látogatottság növelés
Oldal: Akupresszúra
C S I L L A G K R I S T Á L Y - © 2008 - 2018 - csillagkristaly.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kristályok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »