C S I L L A G K R I S T Á L Y

Útkereső - nem emberi testben élő lények vagyunk spirituális lelki tapasztalatokkal, hanem sokkal inkább spirituális lények emberi testben és emberi tapasztalatokkal


angyalos.jpg


Tobias

Channel (Közvetítés) a magyarországi Shaumbráknak 2009. július 13. Denver, Colorado

  Linda: Üdvözlet ma, 2009. július 13-án! Egy speciális alkalom, egy különleges pillanat ez. Azért vagyunk itt, hogy egy nagyon speciális üzenetet adjunk át a magyarországi Shaumbráknak. Linda Benyo vagyok, én vezetem ezt közvetítést, és segítek a megvalósulásában. Geoffrey Hoppe közvetíti a mi kedves Tobiasunkat, a szeretetben, és szolgálatban. Fogadjátok örömmel. Ez az alkalom azért is igen különleges, mert tudjuk, hogy Tobias, alig pár nap múlva elbúcsúzik, ezzel szeretném most ezt a közvetítést megnyitni, és kezdeni . Kérlek, csatlakozzatok hozzám, vegyetek egy nagyon mély lélegzetet. Lélegezzetek be jó mélyen. Végig a lelketekbe, a szívetekbe. Jó mélyen a testetek egészébe. Lélegezzetek tudatosan. Lélegezzetek és engedjétek meg magatoknak, hogy érezzetek. Lélegezzetek. Lélegezzetek mélyen. Lélegezzetek a szívetekbe, érezzetek. Lélegezzetek.

Tobias: És ez így van. Kedves Shaumbrák Magyarországon! Én vagyok, valóban Tobias a Bíbor Tanácsból, és hamarosan én Tobiás visszatérek ide a Földre, emberi alakban, csatlakozva mindannyiotokhoz a változás eme rendkívüli időszakában itt a Földön.

Az energiák körülötted Néha annyira könnyen beleveszhettek a napi rutin tevékenységeitekbe. Beleveszhettek az összes körülöttetek zajló dologba és mindabba, ami bennetek történik. Néha nehéz megérteni, mi a tiétek, mi történik rajtatok kívül? Honnan jön mindez a sok energia? Honnan jön mindez a sok változás? Olyan gyakran- ahogy már mondtam nektek korábban is- hajlamosak vagytok úgy tekinteni minderre, mint a sajátotokra, hajlamosak vagytok magatokra venni mind e sok változásért a felelősséget. Egy dolgot szeretnék kérni, mindannyiotoktól,- legyetek bár Magyarországon, vagy a világ bármely másik részén-, hogy értsétek meg, hogy ezeknek az energiáknak a nagy része nem a tiétek.

Ha lenne rá lehetőségünk, hogy átadjuk nektek azt, hogy mi hogyan mérjük az energiát a fátyol felénk eső oldalán, megmutatnánk nektek a grafikonokat, a táblázatokat, és hasonlókat, és elképednétek azon, hogy mekkora különbség van az energiamozgás szintjeiben a Földön, most, összevetve a két évvel ezelőtti helyzettel. Összevetve az 5 vagy tíz évvel ezelőtti állapottal, és főként a több létidővel ezelőtti állapottal összevetve. Az energiamozgás tett egy kvantumugrást. És ti ezt érzitek. Ezért ébredtek fel oly gyakran az éjszaka közepén, érzitek magatok körül az összes energetikai zajt. Érzitek nap közben is. Az emberekből jön, akiket ismertek, akik az életetek szereplői, a vidékről jön, a földből, amin éltek,, az emberiség tudatából jön, a világ minden tájáról, mely most mozgásban van. Számos különböző irányba mozdul, nem mondhatjuk egyikre sem azt, hogy jó vagy rossz, de mozgásban van, és ezt érzitek a testetekben, ez zajlik az elmétekben, de olyan gyakran magatokra veszitek mindezt. Mintha minden a sajátotok lenne, vagy mintha mindezt ti teremtenétek meg, az egész világ számára. De ez nem így van. Önmagatokban, amikor lélegeztek, amikor csendben vagytok, amikor visszatértek a saját középpontotokba, természetetekből fakadóan tulajdonképpen nagyon békések vagytok. Ó, igen, zajlanak bennetek változások, de ti nagyon nyugodtak vagytok. Ám erre ráhangolódtok az összes energiára, amely a környezetetekből árad, beszippantjátok őket, és végül a sajátotokénak tartjátok őket. Játszmákat űztök, eljátsszátok, hogy ezek az energiák a sajátjaitok. Aztán belekerültök abba a játszmába, hogy „ miért is gondoljátok mindezt?”, „miért éreztek így?” Kezditek magatokat megkérdőjelezni. Kétségbe vonni magatokat. Aztán pedig elkezdtek egy új programot teremteni magatoknak. Hogy kizárjátok ezeket az energiákat, vagy azzal áltassátok magatokat, hogy nincsenek is itt. Hogy megnyugtassatok dolgokat. De nincs szükségetek ezekre. Nincs szükség az önmagatok folyamatos kielemzésére. Csak azt kell megértenetek, hogy az energiák körülöttetek nagyon-nagyon intenzívek. Az emberi szinten, az asztrálvilágban hihetetlen aktivitás zajlik. Tegyetek magatoknak egy szívességet, ne vegyétek magatokra mindezeket, mintha a sajátotok lenne. Döntsetek arról, hogy mi az, amit igazán szeretnétek magatoknak, nos az lesz a tiétek. a Többivel kapcsolatosan, pedig engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek a mozgást, az aktivitást, a drámát, majd engedjétek átmenni rajtatok, engedjétek tovább azokat. Ne horgonyozzátok le magatokban, a testetekben vagy az elmétekben őket, ne vállaljatok értük felelősséget, vizsgáljátok meg, de ne birtokoljátok őket. Érezzétek, de nem próbáljátok megragadni őket, vagy beléjük kapaszkodni.

Kiváltképp a ti országotokban, Magyarországon, most igen erősen küzdenek egymással az energiák- ez benne van a levegőben, a földben, az emberekben.

A Merlin energiák

Ez abból ered, hogy Magyarországon nagyon régóta – az elmúlt 3-400 évben - igen különleges varázslatos energiák vannak jelen. Beszéltünk már erről korábban is, hogy a Merlin energiák eredetileg ezekről a területekről - Magyarország, Románia és a környező térség - áradtak ki. Itt született meg a Merlin Energia, mert ez a vidék valóban varázslatos, mágikus, a Föld alatti kristály struktúrák hordozzák eme mágikus erőt, s a levegő, mindenhol megtalálhatjátok. Ez az energia, eme mágikus energia megteremtette a művészeteket, a kreativitást, költészetet, írást, színházat ezen a földön, ahol éltek. Ez az energia, amely a Földben van, a kristály szerkezetben, idevonzott embereket a világ minden tájáról, Magyarországra. Mert érezték az energiákat, amelyek segítették őket a saját kreativitásuk inspirálásában. Tulajdonképpen rengeteg filozófus jött Magyarországról. Itt csodálatos szent ceremóniák zajlottak,spirituális és vallásos szertartások. Ám az történt, a közelmúltban, különösen az elmúlt 75-100 évben, hogy ezt az energiát elnyomták. Voltak, akik megpróbálták ellopni ezt az energiát, vagy elfojtani. Megkísérelték ezt a kiáradó kreatív energiát nem éppen kreatív célokra, hanem olykor elég kiábrándító ügyért használni. Voltak, akik ezt nagyon erős mágikus teremtő energiát, amely a ti földetekből ered szexuális célokra akarták fordítani. A hatalmat és a kontrolt szerették volna általuk erősíteni. Ha egy szépséges energiát szándékosan el akarnak csavarni, forgatni, el akarnak fojtani, akkor nagy része el fog rejtőzni, önmagába mélyen visszavonul. Leállítva az áramlást. Mert az igaz Mágia, az igazi kreatív energia nem képes tolerálni azt, ha visszaélnek vele, vagy nem megfelelő célokra használják. Így hát bezárul önmagába, és kevésbé lesz hozzáférhető. Láttátok ezt a saját országotokban, az elmúlt évtizedekben. Láttátok azokat, akik próbálták ellopni ezt az energiát, és a többi ember ellen fordítani. A saját hatalmukat akarták általa erősíteni. Láttátok, hogy kívülállók próbáltak az országba betörni, hogy elfoglalják azt, hogy ezt a szépséges energiát megkaparinthassák, amely itt van. Így az történt, hogy ez a szépséges, kreatív, születést hozó energiaáramlás bezárult. Várva a megfelelő pillanatra, a megfelelő emberekre, a megfelelő tudatosságra. Hogy visszatérhessen, újra előbújhasson, hogy ismét hozzáférhető legyen.

És ez történik most éppen Romániában, és a magyarországi területeken. A ti térségetekben, láthatjátok az egész térségetekben, hogy ezek az energiák ismét meg akarnak nyilvánulni. De egy kicsit eltérnek majd attól, amilyenek 50 évvel ezelőtt voltak. Nagyon magas frekvenciával bíró energiák lesznek, és nem állnak majd azok rendelkezésére, akik alacsonyabb tudatszinttel bírnak, vagy akik próbálnak visszaélni a hatalommal, vagy a szexuális energiákkal. A kreatív energiák, amelyek most Magyarországon vannak, illuzórikusnak tűnnek majd sok ember számára, de, azok számára, akik értik, hogy mi történik, és értik önmagukat, ezek az energiák elérhetővé kezdenek majd válni. Tudnotok kell, hogy itt nem a földben lévő kristályokról van szó, nem feltétlenül az itteni mágikus energiák, amelyek a benne vannak a levegőben, teszik majd meg helyettetek a dolgokat, de segítenek majd inspirálni a változásokat, az új tudatosságot, amit ti teremtetek. Itt vannak ezek az energiák a ti szolgálatotokra. Nem ezek fognak benneteket spirituálisabbá tenni, nem ők tesznek majd benneteket a saját középpontotokba. De segíteni fognak abban, hogy a ti tudatosságotok inspirációkat kapjon. Ezek az energiák most kezdenek elérhetővé válni. Tehát mit tehettek? Megérthetitek, mi történik, megérthetitek ezeknek az energiáknak a nagyon különleges mágikus természetét. Megengedhetitek magatoknak azt, hogy összekapcsolódjatok velük, ezt egy döntésen keresztül tehetitek meg, majd azzal, hogy belélegzitek ezeket az energiákat.

És azzal, ha megértitek, hogy ezek az energiák, amelyekről eddig beszéltünk Magyarország vonatkozásában, ezek a különleges energiák készen állnak arra, hogy szolgáljanak benneteket. Hogyan? Nos, amilyen úton módon ti szeretnétek. Most. Különösen kreatív, spirituális, művészetekkel kapcsolatos tevékenységekben, vagy épp a mágia világában. Tehát fontos nektek egyénenként és a Shaumbrák csoportjaként, hogy legyenek saját ötleteitek, saját vágyaitok, saját vízióitok és elképzeléseitek arról, hogy mit szeretnétek tenni? Szeretnétek egy gyógyközpontot teremteni? Amely most annyira kézenfekvő lenne, most Magyarországon, ahol működnek a fürdőitek és termál- gyógy- és pihenőközpontjaitok, de én itt most olyasmiről beszélek, ami sokkal magasabb frekvenciájú. Gyógyközpontok. Könyvek. Művészetek. Tanfolyamok. Minden, ami azzal függ össze, hogy stimuláljátok a tudatosságot. A technológiák is ide tartoznak. Ha épp technológiai háttérrel rendelkeztek, azok az energiák, amelyek ezen a vidéken vannak, ezt a tevékenységet is inspirálni fogják. Lélegezzétek be őket és értsétek meg, hogy itt vannak és aztán kezdjetek velük valamit. Számos évtizede tart már ebben a térségben egy igen erős elfojtás, Magyarországon. De ezt is meg kell, hogy értsétek, hogy minden egyes alkalommal, amikor energiát fojtanak el, tartanak vissza, vagy használnak ki, ha az energia készen áll arra, hogy ismét megnyilvánuljon, akkor azt elég dinamikusan teszi, Nagyon erősen tör fel, hogy ismét rendelkezésre álljon, hisz olyan régóta be volt zárva, és most kész arra, hogy előtörjön és játsszon. Tehát most azt kérdem mindegyikőtöktől, Magyarországon, hogy kész vagytok-e játszani ezekkel az energiákkal, készen álltok-e arra, hogy előlépjetek és felhagyjatok azzal, hogy visszatartjátok magatokat? Közületek olyan sokan csodálatos álmodozók. Fantasztikus álmokkal, amelyeket aztán visszafogtok., félvén attól, hogy mit mondanak majd mások? Féltek attól, hogy talán nem fog sikerülni. Vagy kezdtek kétségekbe merülni, hol találom majd meg a pénzt, ki fog segíteni a tervemben? Tehát magatokban tartjátok az álmot. Ez is elfojtott energia. Most ez is mind kész arra, hogy előjöjjön. Támogassátok egymást. Ó ez olyan könnyű lenne. De mindig, amikor egy olyan térségben éltek, ahol rengeteg az elfojtott energia, nagyon könnyen válhattok másokkal szemben kritikussá, bizalmatlanokká másokkal szemben, nagyon könnyű ezt az energiajátszmát játszani, amelyben a többieket le akarjátok húzni. Nos ez egy olyan játszma, amelyet ezek az elfojtott energiák okoznak.

Együtt

De Shaumbrák, Magyarországon, dolgozzatok együtt egy csoportban. Dolgozzatok egyénileg, persze, de dolgozzatok együtt csoportban, ne húzzátok le a többieket, ne elemezzétek túl a többieket, ne kritizáljátok őket, hanem dolgozzatok össze. Dolgozzatok együtt ebben az elfogadásnak ebben a csodálatos energiájában. Elfogadni a többieket, talán másként néznek ki mint ti, lehet, hogy más ötleteik vannak, de dolgozzatok együtt velük, lépjetek túl a kétségeken, a félelmeken, az egymás kritizálásán, lépjetek ezen túl, az elfogadásban. Vessetek néhány pillantást a többiekre, most, nézzétek meg őket, olyanok mint ti, nagyon sokban hasonlítotok, nézzetek a szemükbe, sok életük volt a Földön, és ahogy nektek is, sok életük Magyarországon. Vannak álmaik és céljaik, mint nektek szeretnének ők is gyógyközpontokat látni, iskolákat a fiataloknak, szeretnének tanfolyamokat tartani más magyaroknak olyan dolgokról, mint a szexuális energiák,vagy az aspektológia, vagy a DreamWalker iskolák. Nézzetek most rájuk! Mert egészen olyanok mint ti. Hagyd, hogy ők is megnézzenek téged. Egy olyan országban, ahol az energiákat elfojtották már egy jó ideje, ez okoz olyasmiket, hogy nem bíztok meg a többiekben, vagy féltek a többiektől, nem bíztok a szomszédotokban, és nagyon elszigetelődtök, mint az energiák maguk is, visszahúzódtok. Lépjetek túl ezen, ezzel a csoporttal, használjátok ezt példaként, az elfogadás példájaként. A támogatás, táplálás példájaként. Legyetek tisztában a saját gondolataitokkal a hatalmat, a kontrollt, a félelmeiteket, bizalmatlanságotokat illetően. Értsétek meg, hogy mindenki, aki most itt van és mindenki aki ezt hallani fogja, annyira nagyon olyan, mint amilyenek ti vagytok. Ha együtt tudtok dolgozni, egy csoportként, nem kilökdösve a másikat, nem egy saját kis szigetet teremtve magatoknak, hanem csoportként valóban együtt dolgozva, kontroll nélkül teljes nyitottsággal és elfogadással, látni fogjátok, hogy ez stimulál és inspirál majd benneteket. Látni fogjátok, hogy egy csodálatos csoportenergia fejlődik ki ebből, és mindenekelőtt létrehoz majd egy nagyon drámai alternatívát Magyarország tudatosságában. Úgyhogy kezdjétek el itt, és most, ezzel a Shaumbra csapattal, együtt dolgozva. Megértvén, hogy sokkal több minden közös bennetek, mint ami különböző. Sokan közületeknek voltak a múltban közös életeitek, sokan közületek Izrael földjének környékén éltetek erre-arra, Yeshua idejében.

Magyarország - magyarság

És ami még jellemzőbb, hogy legtöbbeteknek számos élete volt már itt Magyarországon. Van a mi oldalunkon egy vicc féle, mi így mondjuk: „ Aki egyszer magyar volt- az örökké magyar is lesz! ” Talán a Föld minden egyéb pontjánál erősebb itt Magyarországon a vonzás, és még a környező térségekben talán, de főleg Magyarországra igaz az, hogy ha volt egy életed itt, akkor általában úgy döntesz, hogy visszatérsz ide,és ez több száz éve így megy már. Vannak köztetek, akik 5-6-7 életen át újra és újra visszatértek Magyarországra. Mert megértettétek a vidéket, az energiát, amely a levegőben is benne van, azoknak az energiáit, akik itt jártak, mint az atlantisziakét, akik Atlantisz bukása után a ti vidéketekre jöttek,és magukkal hoztak rengeteg energiát. Mindez egy csodálatos ideális helyet teremtett. Ti itt éltetek. És újra és újra visszaszólítottak bennetek ide, életről-életre, és ezért vagytok itt most is. Értsétek meg, hogy ennek nagyon különleges oka van. Most az energiák az országotokban, a vidék energiái és az embereké is, készen állnak egy nagy változásra. Tudjátok, a változás gyakran konfliktussal jár, drámával jár, mert az emberek nem értik, mi történik. De ti megérthetitek. Megérthetitek, hogy az országotok készen áll arra, hogy több száz éves régi energiát engedjen el. És különös tekintettel a sok évtizedes hatalom általi elnyomás energiáira - amelyben részetek volt. Amikor ez az energia valóban működésbe lép, akkor ezt az oroszlánokra jellemző energiával teszi majd. Nagyot fog szólni, megijeszti majd az embereket. De ti megérthetitek, hogy csak a régi elfojtott energiák elengedéséről van szó. Potenciálok Milyen csodálatos időszak ez, amelyben itt élhettek ezen a vidéken. Milyen csodálatos lehetőség ez arra, hogy felismerjétek néhány álmotokat. Nagyon magas potenciálja van Magyarországnak arra, hogy ismét a reneszánsz területe lehessen. De ebben az esetben ez inkább egy spirituális reneszánsz lesz, amely hatással lesz végül a művészetekre, a tudományra, és az orvoslásra is. Tudjátok nagyon egyedi energiadinamika jellemző Magyarországra az orvoslást illetően. Azt mondjátok, ugyan mi köze van ennek ahhoz a kreatív energiához, amelyről eddig beszéltem? Nos,pont ez a lényeg. Ez a tökéletes kombináció: amikor az erősen kreatív energia összekapcsolódik a gyógyítási szándékkal, ez gyönyörű helyszínt teremt az orvosok számára, még a hagyományos orvosok, hagyományos kórházak számára is. Ha valaki az alternatív gyógyító művészetekkel szeretne foglalkozni, akkor itt nagyon erős energetikai potenciálokat talál erre. Megérteni a testtel való munkát, egy nagyon mély szinten, nem a régi energiás módszereket követve, amelyeket jó régen fejlesztettek ki, hanem új lehetőségeket kifejlesztve arra, hogy miként tudja a test elengedni a megrekedt energiáit. Erre nagyon erős potenciáljaitok vannak. Tehát mondhatjuk, hogy Magyarország egy spirituális reneszánszt fog megélni, amely valójában úgy 12 éve kezdődött, de az energiák nagyon rejtetten működtek csak, de most készen állnak a megnyilvánulásra. Ti okkal vagytok itt. Engedjétek, hogy részesei legyetek ennek a reneszánsznak. Engedjétek, hogy azok legyetek, akik túllépnek az elakadt energiákon, amelyek az emberek egymás közötti bizalmatlanságát hozzák. Engedjétek, hogy ti legyetek a az Új minták, a példák. Ezekkel a változásokkal, amelyek úton vannak- egyébként ezeknek kötelező jönniük- ez most nem valamiféle prófécia, és nem is arról van szó, hogy az angyali birodalomból valakik ezt irányítanák, egyszerűen csak a nagy mennyiségű energia miatt van ez, amely jó ideje megrekedt. Igen, ez hozni fog dolgokat. Meg fog változtatni régi rendszereket, le fog dönteni egy csomó régi falat, amelyek még léteznek, a tudatosság falait, régi hitrendszerek falait. És ige, lesz sok ember Magyarországon, akik ellenállnak majd ezeknek a változásoknak, de az energiák szeretnének ismét mozgásba lendülni. Az energiák szeretnének ismét úgy ragyogni, ahogy régen, de most ráadásul egy új, más módon. Egy nagyon különleges helyen éltek. Egy különleges időben. Engedjétek meg magatoknak, hogy ezt valóban megtestesítsétek.

Szexuális energiák - női és férfi minőségek

Ezek mentén az energetikai változások mentén látni fogjátok azt is, hogy a szexuális energiák egy része is változásnak indul Magyarországon. Nagyon nehéz és elakadt dinamika volt jellemző a női és a férfi energia minőségekre. Harcban álltak a női és a férfi energiák, és így ha végül vettek egy pillantást a Magyarországon élő emberekre, megállapíthatjátok, hogy az ő egyéni férfi és női energiáik konfliktusban álltak. Ez is változni fog. Lesznek, akiknek ez nem fog tetszeni, de mások, mint ti megértik majd, hogy a férfi és a női minőségek integrálásáról van szó, az összes aspektusotok újra integrálásáról. Tehát láttok majd néhány érdekes fejlődési ugrást, és változást a szexuális energiák tekintetében Magyarországon. Lesz olyan, amely kihívást jelent majd, és inkább csúnyább energia megnyilvánulást hoz, de csak a maszkulin és feminin energiák próbálnak meg kitörni a régi elnyomásból. A régi konfliktusos dinamikájukból.

Szellemek vagytok, nem Magyarok Még egy dolgot szeretnék elmondani, és szeretném, ha nagyon gondosan figyelnétek, ez most nagyon jó alkalom egy jó mély lélegzetre- Magyarországra inkarnálódtatok már legalább 2, 3, 4 vagy még több élet óta. Újra és újra idevonzódtatok, de szeretnélek emlékeztetni benneteket valamire: Ti nem vagytok magyarok. Nem magyarok vagytok. Szellemek vagytok, szuverének. Csak úgy esett, hogy itt éltetek, itt tevékenykedtetek, de nem vagytok idekötve. Nem kell megmentenetek Magyarországot. Nem kell túlzottan nacionalistává válnotok. Igen,legyetek büszkék arra, akik vagytok és arra,hogy ebben az országban éltek, de emlékezzetek rá: Nem magyarok vagytok. Szuverén Szellemek vagytok.

Megjegyzés: Geoffrey és Linda azt írták nekünk, hogy ezen a ponton a felvétel megszakadt, valamilyen oknál fogva… Nem tudták a hanganyag rögzítő berendezést ismét beüzemelni... Tehát kissé elvágólagosnak hat az Üzenet vége... talán nem véletlenül… Viszont ezek után Tobias annyit mondott még, hogy a Bíbor Kör hamarosan vissza fog térni Magyarországra... Tehát az elkövetkező időszakban meglátogatnak majd még bennünket... Adamus vezetésével

Ezt az anyagot Szénási Kata fordította az eredeti felvételből. Terjesztheted az anyagot, úgy hogy a tartalmán nem változtatsz, az alsó jegyzetet is megjeleníted és feltünteted a forrást:

www.azujenergia.hu

illetve www.crimsoncircle.com

A Tulajdonosi jogok Geoffrey Hoppe-t illetik.


Kicsoda Tobias?

Tóbiás egy energia, vagy lélek, akit Geoffrey Hoppe közvetít. Tóbiás az úgy nevezett Bíbor Páholy részét képezi - fogalmazhatunk úgy is, hogy ennek a tagja. E páholynak a spirituális feladata annak a tanítása volt, hogy miképpen lehet az energiákat teremtésre használni ezen a bolygón, valamint egyéb más helyeken is a Teremtésben. Tóbiás és a Bíbor Páholy a fátyol túlsó oldaláról hoz el nékünk egy olyan energiát, mely teli van bölcsességgel, szeretettel és természetéből fakadóan sajátos perspektívával bír. Tóbiás a Bíbor Páholy üzeneteit az amerikai Colorádóban, egy ottani fénymunkás csoportnak, akik Saumbraként ismernek. Gyakran kezdi így a közvetítéseket ehhez hasonló szavakkal: Én, Tóbiás a barátunkon keresztül szólalok meg, akit mi Cauldre-nak nevezünk (Geoffrey Hoppe), de mindegyikőtökhöz fogunk szólni, a szíveitekhez, az Isteni Énetekhez a mai napon. A szavak, melyeket hallotok (és olvastok) nem oly fontosak, mint maga az üzenet, annak a szeretete, az az energia, amit ma elhoztunk a családnak a mai napon, a Shaumbrának. Tóbiás a Bíbor Páholyt a "Az Új Energia osztálytermének" nevezte. Itt mi az új önállósodás és a megvilágosodás dinamikáiról tanulunk. Tóbiás szerint, jelenleg mi vagyunk azok, akik segítik megteremteni az új energia architektúráját. Azt tanuljuk, miképpen lehet az Igaz Énünket az Emberi Énünkbe beleintegrálni, hogy Istenemberek járjanak ezen a bolygón. Amint megismerjük az isteni természetünket, akkor csendben és gyengéden megtanítjuk a többieknek is, hogy fogadják el és értsék meg a saját isteni természetüket.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 71
Heti: 6
Havi: 624
Össz.: 106 181

Látogatottság növelés
Oldal: Üzenet a magyar Shaumbráknak Tobias-tól
C S I L L A G K R I S T Á L Y - © 2008 - 2018 - csillagkristaly.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kristályok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »