C S I L L A G K R I S T Á L Y

Útkereső - nem emberi testben élő lények vagyunk spirituális lelki tapasztalatokkal, hanem sokkal inkább spirituális lények emberi testben és emberi tapasztalatokkal

cooltext550913553.gif

A kristályoknak különleges erejük van, segítenek visszanyerni a test és az elme tökéletes egyensúlyát.

                                  kristaly1.jpg

Kristályok,melyek energiáival dolgozom: füstkvarc, karneol, citrin, rózsakvarc, kalcedon, ametiszt, hegyikristály, moldavit, dioptáz, lapis lazuli, türkiz, zafír,cölesztin


FÜSTKVARC.


fustkvarc.jpg

Csakrája a talp mellék csakrái.

A füstkvarc a Szaturnusz tulajdonságait hordozza.(feleősségérzet,stabilitás)

Ugyanakkor ellazít és megnyugtat,segíti önmagunk elfogadását,megértését.Meditáció alatt emeli az energetikai testek rezgéseit,felerősíti a médiumi képességeket,intenzívebbé teszi az álmokat,fénnyel és szeretettel hatol a sötétségbe.

Jótékonyan hat az izom- és kötőszövetekre, segíti az izületi lerakódások feloldását.Hatásos a has, a csípők és a lábak betegségeinél.Nyugtatja az idegeket, fokozza a terhelhetőséget,élni akarásunkat, segíti a relaxációt.


KARNEOL

karneol.jpg

Csakrája : gyökér csakra( vörös karneol),szex csakra(sárga karneol)

Ezt mondja: Biztos földi alapokra kell építened!

Földi feladataid felismerésére tanít,akaraterőt,bátorságot önt beléd,kitartóvá,aktívvá életerőssé,kreatívvá tesz.Fékezi a haragot,elűzi a félelmet,segítségével felismerjük ,hogy mi is az EGY-hez tartozunk,felébreszti bennünk a közösségi érzést,segítőkészséget sugall.A szex csakra gátjait feloldja,elősegíti az impotencia és a meddőség okainak megszűnését,oldja a nemi szervek betegségeit,erősíti a prosztatát.Tisztítja az asztrál testet fokozza a kitartásunkat és lelki kimerültség esetén új energiát ad.

Régen Indiában a kisgyermekek védőköve volt,lázgyógykőnek nevezték,mert képes csillapítani a lázat.Csökkenti a koleszterin szintet,hatással van a lépre,májra,javítja a vérképet,oldja a vérrögöket és a véraláfutásokat.Csalánkiütésre is jó. 


CITRIN

citrin.jpeg

Csakrája: napfonat csakra,szex csakra

Ezt mondja:a gondolat tisztaságát adom

A Nap erejét hordozza,a meleg,védettséget sugárzó ereje nemcsak a testünket,de a lelkünket is felmelegíti.Semlegesíti a negatív energiákat és az élet minden szintjén energiával tölt fel.Világossárga színe támogatja a tiszta gondolatokat,ösztönzi a kozmikus tudatot,megvilágítja a bölcsesség és a béke útját.Aktiválja a korona csakrát,erősíti az intuíciókat,összeköttetésben áll az éter testtel,ha szükséges,rögtön védelmet nyújt.Vonzza a sikert , gyarapodást és az élet pozitív területeit.Megvilágítja létezésünk értelmét.

Kiváló energiafeltöltő,fokozza a méregtelenítést,erősíti az immunrendszert,tisztítja az emésztőrendszert,májat,epét,lépet.Igen hasznos cukorbetegségnél mert elősegíti és irányítja az inzulin termelődését.


RÓZSAKVARC

rozsakvarc.jpg

Csakrája: szív csakra

Ezt mondja:érzelmeid megszelidítője vagyok

Öngyilkos kőnek is nevezik,mert képes úgy átadni az energiáját, hogy még a színét is teljesen elveszti.A szív csakra gyógyítója,a szeretet igazi értelmére tanít. Ő a nagy kibékítő,bevonzza a szerelmet, megtanít elengedni másokat, megbocsátásra szólít fel, hogy a kapcsolatok magasabb szintre emelkedhessenek.Nagyon finom rezgése van, jó kísérőnk a gyógyulás és a spiritualitás útján.

Erősíti a szívet,szabályozza a vérkeringést. Tisztítja a vesét, méregtelaníti a májat. Jótékonyan hat a tüdőre is.

A rózsakvarc az érzelmi gyógyítás terén, főleg a gyerekként átélt traumák kezelésében nagyon hasznos. A vele való meditáció során az elnyomott érzelmek felszabadulnak és helyébe szeretet energia áramlik.


KALCEDON

kalcedon.jpg

Csakrája: torok csakra

Ezt mondja:tanulj meg hallgatni és beszélni, érezd a hangok rezgését!

Az ősi tibetiek a lótuszvirág jelképeként a tökéletesség, az igazi szépség és az erő szimbólumaként értelmezték. A Jupiter hatása alatt álló kő. Harmonizálja  a torok csakránkat és ezzel az elfojtott érzéseinket felszínre hozza.

Javítja a beszédképességet, védi a hangszálakat, lázcsökkentő, erősíti a hallást, látást. Jótékonyan hat az öngyógyító központra. Szabályozza a vércukor szintet. Csillapítja az éhséget, méregtelenít. Segít a lelki traumák feldolgozásában, visszaadja bizalmunkat és az elevenség érzését.


AMETISZT

amet.jpg

Csakrája: harmadik szem csakra

Ezt mondja:szellemed felébresztője vagyok

A Napban rejlő erőt sugározza.Tudatunkra ébreszt, segíti felismerni spirituális fejlődésünk útját. Segít megőrizni a józanságot, megszünteti a függőséget. Hozzásegít bennünket, hogy felszínre hozzuk rejtett képességeinket. Elűzi a félelmet, haragot, mérget és szorongást. Az ametiszt érzelmi egyensúlyt teremt, enyhíti a szomorúságot, bánatot, és erősíti a Teremtőbe vetett hitet, a szeretetet, és a spirituális bölcsességet, a belső látás kialakulását.

Serkentőleg hat a hormonális rendszerünkre, fokozza az anyagcserét. Idegnyugtató, vérnyomás szabályzó. Erősíti az immunrendszert a szívműködést, fokozza a vitalitást. Kiemelkedő gyógyító erővel bír.


HEGYIKRISTÁLY

hegyikr.jpg

Csakrája:minden csakra

Ez a kristály az ember szimbóluma, a Lélek tükre.

A leghatékonyabb gyógyító és enrgiafelerősítő kvarc amely felszabadítja, elnyeli tárolja, szabályozza az enrgiát. Nélkülözhetetlen a spirituális fejlődéshez, tisztítja és feltölti az energetikai testeket, mert a vele való kezelés során a gyógyuláshoz szükséges segítő energia rezgésszintjén fejti ki hatását.

Általános kristály, minden terület kezelésére alkalmas.


MOLDAVIT

moldavit_kristaly_1.jpg

Csakrái: szív csakra,harmadik szem, korona csakra

Tektitekhez tartozó meteorit, a Világmindenség köve. A gyógyítók szerint az egyik legerősebb energiájú ásvány. Főként spirituális úton fejti ki hatását, segíti a belső út feltárását, emeli a rezgésszintet, meggyorsítja a spirituális fejlődést.

Óvatosságot igényel, napi10-15 percnél többet ne használjuk, mert nagyon erős és mélyreható kő.


DIOPTÁZ

kristaly_dioptaz2.jpg

Csakrája: szív csakra

A kor spirituális kövének tartják, növeli az energetikai szintünket és a spirituális ráhangolódást. Segít az " itt és most"-ban élni.

A gazdagság köve, a legritkább és legkeresettebb ásványok közé tartozik.

Segít a fejfájásnál, vérnyomás csökkentő hatása van, leépíti a stresszt és a feszültséget, jótékony szívbetegségeknél is.

TÜRKIZ

turkiz.jpg

Csakrája: tork, szív

Összehangolja csakráinkat, finom szövetű testeinket, meridiánjainkat. Több tetterőt, alkotó erőt közvetít viselőjének. A türkizből hamar energiatöbbletet nyerünk, céltudatosabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk általa.

Erősíti az egész testet, különösen a májat, mirigyeket, tüdőt, szemeket és a keringést. A torok csakrán át segíti a légutak betegségeinek gyógyulását. Gyulladásgátló, görcsoldó hatású, védi a fogakat és a fogínyt.


Lápisz lazuli

lapis.jpg

Csakrája: torok csakra, harmadik szem.

Az ősi egyiptomiak az égbolt kövének nevezték.A királyok köve, az elhivatottak köve.Harmóniát és bátorságot visz az életbe.

A biztonságot adja, a szellemet bevezeti a belső világba, megérteti velünk a természetfeletti összefüggéseket.

Tisztítólag hat a test szerveire. Nőknél a változás korában különösen ajánlott. Szabályozza a vérkeringést, vérnyomáscsökkentő hatása van. Megnyugtatja a bőrbetegségeket. Segít a légúti megbetegedéseknél.


Zafír

zafir.jpg 

Csakrája: minden csakra

A zafír erős energiájú, magas frekvenciájú gyógyító kristály, mely mélyen behatol testünkbe, lelkünkbe. Öszehangolja a csakrákat, képes átalakítani a negatív energiákat, segít a Felsőbb Énnel való kommunikációban. Hozzájárul az önkifejezés kibontakozásához.

Szembetegségekre nagyon jó hatással van, de segít a bőrbetegségeknél, hajhullásnál, krónikus fájdalmaknál, reumánál.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 71
Heti: 16
Havi: 634
Össz.: 106 191

Látogatottság növelés
Oldal: Kristályok
C S I L L A G K R I S T Á L Y - © 2008 - 2018 - csillagkristaly.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kristályok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »