C S I L L A G K R I S T Á L Y

Útkereső - nem emberi testben élő lények vagyunk spirituális lelki tapasztalatokkal, hanem sokkal inkább spirituális lények emberi testben és emberi tapasztalatokkal


A kristálygyógyászat története

A kristályok hatásai

Kristályterápia
krist.jpgA kristályok értünk, emberekért vannak, hogy segítsenek bennünket útunkon .Ezen az oldalon megpróbálom bemutatni kik is ők.


  A  KRISTÁLYGYÓGYÁSZAT  TÖRTÉNETE

Kr.e. 1600-ból származnak azok az ismert leírások,a melyek a kristályok gyógyító erejére vonatkoznak. Bár hozzá kell tennünk, hogy a kristálygyógyászat közel egyidős az emberiséggel.
Az ősi civilizációkban a gyógyítás és a hatalom forrásai voltak, információ- és energiahordozóként használták őket.Geometriai mintázatokkal bírnak, melyekkel energiamezőket hoznak létre.Az ezzel kapcsolatos információk az elmúlt évek során fokozatosan kerültek a figyelem középpontjába.Ezek az energiák valóságosak, és a kristályok képesek együtt rezegni más tárgyakkal,élő szervezetekkel.

A kultúrtörténet kezdete óta a nemeskövek fontos szerepet játszottak az ember életében.Például a féldrágakövekhez tartozó obszidiánból az Azték birodalomban már kézifegyvereket készítettek.Sőt, a jáspist az őskorban vadászfegyverként használták.Boskovice ( Csehország ) környékén egy barlangban megtalálták egy vadász fegyverének jáspis hegyét,amely egy pleisztocén kori barlangi medve koponyájába fúródott.
Egyiptomban a skarabeus az örökkévalóság szimbóluma volt.A lazúr kőből vagy a türkizből kifaragott skarabeus kék színe az ég és a szellem végtelenségét reprezentálja.

Mivel a nemeskövek hatalmas finomenergia mezőket hoznak létre,energiájukkal kultikus tárgyakat,oltárokat,templomokat és szent kapukat,helyeket és vallási ceremóniákat lehetett erősíteni és védeni.A rituálék alkalmasak az elemek (föld,víz,tűz,levegő)erőinek összekapcsolására.Ezeket a rituálékat megfelelő időpontokhoz kötötték,( pl holdtölte )ugyanis ezeken a napokon az atmoszféra energiája telítetté válik.

A kövekkel foglalkozó szakemberek ismerték a titkos és misztikus sajátságokat is.Olyan ékszereket készítettek melyek védtek vagy gyógyítólag hatottak.Kínában a szent kolostorokban különleges alakú köveket tudtak csiszolni,melyet ha a beteg a kezébe vett,rövidesen érezte hatását. Energiapályáin kialakult az egyenletes energia áramlás.
Egyiptom papjai ,akik egyben gyógyítók is voltak,sok nemeskövet viseltek testükön,hogy feltöltődjenek olyan erővel, amelyet a betegeknek tovább tudtak adni.

Amit azonban a bölcs öregek tudtak,lassan elfelejtődött,az ismeretek egy része elveszett és a megmaradó ismereteknek a materialisztikus meghatározása erősödött fel.Az emberek anyagi világhoz való kapcsolata mind erősebb lett.

Modern világunkban a rádiókban,a televíziókban,az órákban ,a számítógépekben,a távközlési berendezésekben,a hadiiparban,az űrkutatásban létfontosságú a kvarckristály használata.A kvarcok legismertebb tulajdonságai közé tartozik a piezzoelektromos hatás és a szilíciumchipek memóriatároló képessége.

A kutatók felfedezték,hogy egy vékony kristálylap mechanikus nyomás hatására elektromos áramot termel és hogy a levágott kvarcdarabban az elektromos áram állandó frekvenciájú rezgést,oszcillációt eredményez.A kristályok hatásai

A kristályok a kozmikus világ rezgéseinek hordozói,rezgésükkel energiát tudnak átadni,közvetíteni vagy harmonizálni,így fejtik ki gyógyító hatásukat.A gyógyítás mechanizmusát,végeredményét a szervezetben előforduló valamennyi életfolyamatért  felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együtthatása adja.Az ásványok fizikai,lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.Olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek,amelyek az élőlényeket energiákkal töltik fel,védik,erősítik képességeiket,a belső energiaáramlást szabályozzák.A nemeskövek által a sérült aura segítséget kap ,így az ember közérzete kellemesebbé,jobbá válik.

A kristályok tárolják a negatív energiákat is.Betegségek kezelésénél a kezelt személy negatív információit is képesek levenni és elraktározni.Ezért kiemelten fontos a kristályok alapos megtisztítása,amit a Kristály Akadémia képzésein lehet megtanulni.Itt tanultam én is a tudati energiával való tisztítást,ami a leghatékonyabb tisztítási módszer.

 


                                          Kristályterápia


A kristállyal való kezelés nem játék,hanem egy igen összetett természetes gyógyítási rendszer,ami igen nagy alázatot és felelősségtudatot követel meg a kezelő részéről.Mi,természetgyógyászok nem gyógyítunk,viszont segítünk beindítani és erősíteni a szervezet öngyógyító mechanizmusát.Aki beteg,önmaga okozta a betegségét,tehát csakis ő tudja magát meggyógyítani.A betegség okának megkeresése az igazán nehéz feladat,ehhez nyújtunk mi segítséget.

A kristály energia hat a lelki,szellemi és fizikai síkon egyaránt,tehát egyszerre gyógyítja a betegségek testi,lelki és szellemi hátterét.Az ember fizikai teste automata,amely a betegséggel megmutatja,hogy hol van probléma testi,lelki és szellemi szinten.
A kristálytudat magasabb rendű tudattal rendelkezik,mint az ember,annak ellenére,hogy a fejlődési lánc alján található.A kristály mentes az emberi érzelmektől és előítéletektől,mindig készen áll teljesíteni feladatát.Kezelés során ezért hagyni kell,hogy ott gyógyítson,ahol akar.

Nem gyógyítunk,hanem rezgést közvetítünk.

A betegségek energiagátak.Ezek olyan energiapotenciált termelnek,melyek rezgése megtalálható a különböző ásványokban.Ha ez a két potenciál kölcsönösen rezononciába lép egymással,akkor kioltják egymást.Így gyógyítanak a kristályok.

Ennek ellenére a kövek nem tesznek csodát,de támogathatnak,kiegészíthetnek bármilyen gyógykezelést.

Fontos! Mindig keressünk fel egy orvost, ha úgy érezzük betegek vagyunk!( Felhasznált irodalom:Kristályakadémia jegyzete ; Kérlek,ne másold!  )
www.kristalyakademia.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 20
Heti: 133
Havi: 546
Össz.: 104 146

Látogatottság növelés
Oldal: Kristálygyógyászat
C S I L L A G K R I S T Á L Y - © 2008 - 2018 - csillagkristaly.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kristályok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »